Menu

Бедрум Плейс

Бедрум Плейс е разположен на ул. „Чипровци” 2 в кв. „Родина”, на 10 мин. oт центъра на града, централна автогара и централна жп- гара. Предлагаме за Вас и Вашите български и чуждестранни гости, отлични условия за настаняване по време на туристическото или делово пътуване в Русе.

Стаите са елегантни и с атрактивен интериор в съвременен стил. Предлагат уют и спокойствие, които не можете да намерите на друго място. Напълно обзаведени с всичко необходимо за Вашето удобство и комфорт. Всяка от стаите е оборудвана със собствен санитарен възел, климатик, мини бар , WI-FI интернет и кабелна телевизия.

Освен изискана обстановка, Бедрум Плейс Ви предлага чудесни условия за спорт.

 

Бедрум Плейс ЕООД сключи договор № BG16RFOP002-2.073-3352-C01 за предоставяне на финансова безвъзмездна помощ по BG16RFOP002-2.073 „Подкрепа на микро и малки предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“
Основната цел на проекта е осигуряването на оперативен капитал за българско микро/малко предприятие за справяне с последиците от пандемията COVID-19.
Основната дейност по проекта е преодоляване на недостига на средства, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19.
Очакваните резултати от изпълнението на проекта се изразяват в постигане на положителен ефект по отношение на предприятието - бенефициер за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19 и стабилност на работни места.
В резултат от изпълнението на процедурата се очаква Бедрум Плейс ЕООД да продължи дейността си поне 3 месеца след приключване на проекта.
Обща стойност на проекта: 6900,00 лв., от които 5865,00 лв. европейско и 1035,00 лв. национално съфинансиране.

 

Карта на Русе